Alles voor uw kleine spruit

Als babyspeciaalzaak willen we jonge ouders een compleet aanbod bieden van alles wat ze nodig (kunnen) hebben bij de geboorte van hun baby. Van de kleinste spullen tot grotere stukken, u vindt ze bij ons. Wij staan u bij met vrijblijvend advies en zijn steeds op zoek naar nieuwigheden om zo ons aanbod te kunnen verbeteren.

Scroll verder en ontdek ons aanbod en merken. Bent u op zoek naar iets specifieks van een bepaald merk, twijfel dan zeker niet om ons telefonisch of via mail te contacteren.

Wenst u een geboortelijst aan te leggen, ook dat kan bij Bambino!

Baby slaapt

Slapen is wat baby’s heel vaak doen, of zouden moeten doen. Bij Bambino vindt u alles om het comfort van uw slapende baby te vergroten. Van bedden tot beddengoed, pyjama’s voor de allerkleinsten tot knuffels, babyfoons, waaklampje …

Leuke merkjes om wat inspiratie op te halen

Meubels: Bopita – Pericles – Quax – Childhome – First
Veiligheid en comfort: Aerosleep – Luvion – Angelcare – Puckababy – Oyo – Snuza – Avent by Philips – Motorola 

Textiel: Trixie – Little Dutch – Bemini – DonebyDeer – PoetreeKids – First – Jollein – Koeka – Baby’s Only – Fresk

Knuffels en deco: Wild&Soft – Nattou – Doudou&compagnie – Little Dutch – Moonie – DoneByDeer

Baby eet

Het voedingspatroon van een baby verandert snel, daarom heeft u als jonge ouder ook nood aan een aantal zaken om aan de vraag van uw baby te kunnen voldoen. Tot 4 maanden kan dit gaan over flesjes, borstpompen, sterilisators en flessenwarmers. Na 4 maanden gaan de meeste baby’s geleidelijk over op vaste voeding. Gepast bestek, bewaarpotjes, een babycook … kunnen dan ook op uw verlanglijstje staan.

Wat merkjes die u bij ons kan vinden

Fles en borstvoeding: Avent – Medela – Suavinex – Difrax – Elvie
Eetgerief: Jollein – OxoTot – DonebyDeer – Béaba – Lässig – Mushie
Eetstoel: Stokke – Quax – Béaba – Nomi – Childhome

Baby in bad

Bij het verzorgen van een boreling en baby komt heel wat kijken. Goed uitgerust zijn is dan ook aangeraden om uw baby te kunnen verzorgen zoals het hoort. 

Luiertafel, tetradoeken en tetrawashandjes, neusreiniger, nagelset, waskussen, babybad, bademmer, waskussenhoes, badcape, wc-verkleiner, wc-potje, koortsthermometer …

Baby op stap

Investeren in een goede kinderwagen en autostoel is een aanrader voor iedere jonge ouder. Een model dat gemakkelijk kan worden opgeplooid, niet te zwaar weegt, meegroeit met de baby en past bij uw levensstijl zullen u het leven als jonge ouder comfortabeler maken. Gaat u vaak wandelen? Maakt u veel korte ritten met de wagen en zal u de kinderwagen vaak moeten in- en uithalen? Of bent u graag steeds volledig in stijl? Bij Bambino vindt u vast en zeker een model dat voldoet aan uw smaak en gebruik.

Merken in ons aanbod:

Joolz – Quax – Cybex – Thule – Maxi-cosi – Elodie Details – First

Baby speelt

Al van kleins af aan kunnen baby’s gestimuleerd worden door te spelen. Aan de leeftijd van 2 maanden kunnen baby’s nog niet echt spelen maar zien ze reeds felle kleuren en kunnen die hun aandacht trekken. Naast felle kleuren zijn ook geluiden steeds een goede stimulans om de aandacht van uw kleine spruit te trekken.

Voor de grotere kindjes hebben we loopfietsjes en steps, en natuurlijk het houten speelgoed en leuke puzzels

Merkjes in de kijker: 
Lilliputiens, Little Dutch, Scoot&Ride, Moonie, TinyLove, Done by deer, Tikiri, Scratch, Jollein 

Baby kleertjes

Bij Bambino vindt u kleertjes voor de allerkleinsten. We bieden een fijne collectie kleren voor jongens en meisjes van 0 tot 2 jaar. Kruippakjes, pyjama’s met of zonder voetjes, broekjes, T-shirts hemdjes en bloesjes … 

U kan bij ons terecht voor collecties van Natini / Mayoral / Patachou / Lalalu / Noppies / First / Zero2Three / Petit Bateau / PoetreeKids / BESS / Petit Oh / Condor